awards

Waarom upgraden?

 


Henzo wordt al ruim 59 jaar geroemd om haar kwaliteit. De nieuwe digitale producten zetten deze traditie voort. Regelmatig worden verschillende Henzo producten getest door onafhankelijke vakbladen. Deze redacties kijken dan o.a. naar de mogelijkheden van de software, de service en ondersteuning die geboden wordt, de prijskwaliteitsverhouding, de kleurechtheid van het drukwerk en de duurzaamheid van de binding. Bent u benieuwd naar de resultaten van? Bekijk onze awards hieronder.
              Digi Foto Pro Goud Award: Beste kwaliteit Dibond
Product: Dibond
Datum uitgave: september 2012

DigiFotoPro teste alle bekende Dibond leveranciers van Nederland en waardeerde Henzo met de hoogste award, het goud! Deze award is gewonnen omdat de kleur, detaillering en scherpte van de foto op dibond er uitstekend uit zien. Daarnaast is er in de gratis software veel keuze wat betreft de uitlijning van de foto en kunnen er complete collages gemaakt worden. Bovendien krijgt u bij bestellen van de foto op dibond een gratis ophangsysteem meegeleverd om de foto zwevend aan de muur te bevestigen.
             
             

Digifotpro Goed award

Digi foto Starter: Goed Award Fotoboek
Product: A5 hardcover fotoboek
Datum uitgave: juni 2012

Hoogwaardige materialen en de beste inkten zorgen voor levendige foto's in een duurzaam fotoboek. Het boek maakt u eenvoudig met de HenzoXL software. Kies uw boek via de website, download de software en start direct met het ontwerpen van uw Henzo Premium Quality fotoboek.

Lees artikel
 
             
             

Facebook koppeling Henzo
Super SHiFT Award: 9.0 voor de software
Product: HenzoXL voor Mac
Datum uitgave: April 2012

Onze nieuwste software is door SHiFT magazine gewaardeerd met een 9.0! Vooral het eenvoudige gebruik en grote werkveld worden als positief ervaren.

Lees artikel

             
             


Papier fotoboek 

Digi Foto Pro SUPER: Best geteste Canvas
Product: Canvas
Datum uitgave: mei 2011

DigiFotoPro teste alle bekende Canvas leveranciers van Nederland en waardeerde Henzo met de hoogste score, een 9.0! Reden voor deze award is het gebruik van zeer goede materialen. Dat begint bij het canvas, geen imitatie maar hoogwaardig zuurvrij schilderslinnen. Het linnen wordt beprint met de beste inkten. Hierdoor hebben
de afdrukken levende en sprekende kleuren.

Lees artikel
             

download nieuwe versie

 
Copyright © HenzoYourPhotos