Henzo fotoalbum


Uw foto's in een echt fotoalbum, een product dat u exclusief bij Henzo kunt bestellen. Deze albums kunt u geheel naar eigen smaak samenstellen. Daarvoor heeft u alleen uw eigen afbeeldingen en natuurlijk een beetje creativiteit nodig. Henzo levert vanzelfsprekend kwaliteitsalbums met zuurvrije, witte bladzijden van stevig fotokarton en een gelamineerd cover voor een lange levensduur.  Henzo Your Album     
Henzo Your Cover      
Henzo Professioneel A3      
  

Het verschil tussen een fotoboek en een fotoalbum
Een fotoalbum en een fotoboek verschillen duidelijk van elkaar, een album is een luxe en duurzamer product. Het digitale fotoalbum wordt exclusief geproduceerd door Henzo en is het resultaat van meer dan 60 jaar productontwikkeling. Wereldwijd heeft Henzo al ruim 160 miljoen exemplaren verkocht. De drie voornaamste verschillen tussen een fotoboek en een fotoalbum zijn:
1. De vorm

Een Henzo fotoalbum heeft een unieke, taps toelopende vorm waardoor er fotoafdrukken of andere herinneringen aan het album kunnen worden toevoegd. Doet men dit bij een fotoboek dan ontstaat er spanning in de binding waardoor deze los zal laten.
de vorm van een Henzo fotoalbum


binding henzo fotoalbum
2. Binding
De binding wordt verstevigd door een ril – een stevige strook fotokarton – die in de rug tussen de bladen is aangebracht. De ril zorgt voor ruimte tussen de bladen. De ril en bladen worden samen gebonden waardoor een sterke en duurzame binding ontstaat.

Alle Henzo fotoalbums worden gemaakt door gespecialiseerde binders. Hierdoor hebben Henzo fotoalbums een ongeëvenaarde kwaliteit en levensduur.3. Kaft

De kaft van een fotoalbum bevat een laagje schuimrubber (van 6mm) waardoor er een luxe uitstraling ontstaat en het album beter beschermd is tegen stoten. Het schuimrubber wordt omspannen met een duurzaam folie waarop uw foto geprint wordt. Het album is hierdoor vuil afstotend en afwasbaar. 


Kaft Henzo album


papier


Papier

Henzo gebruikt uitsluitend 300 grams kwaliteitspapier. Het fotoalbum is hierdoor stevig en de bladen schijnen niet door. Het papier is zuurvrij waardoor je foto’s ook na jaren niet zullen verkleuren!Software

Onze HenzoXL software is veelvuldig als beste getest door vele vakbladen. U ontwerpt in een paar clicks eenvoudig uw eigen fotoalbum door gebruik te maken van de kant-en-klaar ontwerpen. Liever zelf aan de slag? De software biedt u een enorme keuze aan bewerkingsmogelijkheden!
Nieuw: in HenzoXL 3.2 versie kunt u uw foto's en die van uw vrienden vanuit Facebook importeren! 


software


 
Copyright © HenzoYourPhotos