Foto op plexiglas
Een exclusieve presentatie van uw mooiste herinneringen!

De meest moderne en exclusieve presentatie voor uw foto is op plexiglas. Dit lichtdoorlatend materiaal geeft een prachtig kleurspectrum. Wij werken met UV-gestabiliseerde plexiglaspanelen, de garantie dat uw foto niet geel wordt.


begin hier

Henzo Kwaliteit plexiglas          


De techniek
Henzo staat voor kwaliteit. Vanzelfsprekend maken we gebruik van de beste materialen, hoogwaardig plexiglas en de beste inkten. Uw foto wordt in spiegelbeeld aan de achterzijde van de plexiglasplaat gedrukt. Hierdoor worden de kleuren intensiever en er komt er meer diepte in de foto. Onze plexiglas platen hebben een dikte van 6mm. Hierdoor is het diepte-effect groter dan bij andere aanbieders.  
Wij printen niet met een witte inkt maar voorzien de panelen van een witte achterlaag. Het wit is hagelwit, hierdoor komt uw foto stralender uit dan bij een print met witte inkt. De inkt is namelijk off white en resulteerd is een veel minder sprankelend effect. 
Daarbij is er geen afdruk (bending) van de printer.

             

Effecten
In de HenzoXL 3.2 software heeft u keuze uit 27 verschillende effecten. Met een klik zet u een foto om in sepia of zwart-wit! Ook verwijderd u eenvoudig rode ogen of maakt u een collage van meerder foto's.          effecten

         
resolutie           Resolutie
Voor het beste resultaat is het belangrijk dat ook de foto die u gebruikt van voldoende kwaliteit (resolutie) is. De foto's van de meeste digitale camera's zijn prima geschikt voor een mooie druk. De software geeft u een waarschuwing wanneer de foto van onvoldoende kwaliteit is. Kies in dat geval een kleiner formaat.             


Tijdelijk gratis ophangsysteem!
Bij uw plexiglas leveren wij gratis een blind ophangsysteem. De perfecte manier om uw foto te presenteren.
         

ophangsysteem foto op dibond


begin hier
 
Copyright © HenzoYourPhotos