Foto op dibond
Uw mooiste herinneringen op kunst-gallery kwaliteit!

Wij drukken uw mooiste foto op hoogwaardig dibond. Dibond is een stabiele, in lagen opgebouwde plaat. Twee platen aluminium en daartussen een harde kunststoflaag. Dankzij het prachtige effect en de duurzaamheid wordt dibond vaak door kunstgalerieën gebruikt.


begin hier

Henzo Kwaliteit dibond          


De techniek
Henzo staat voor kwaliteit. Vanzelfsprekend maken we gebruik van de beste materialen, hoogwaardige dibondplaten en de beste inkten. De druktechniek die wij voor uw foto op dibond hanteren is UV direct print, uw foto op aluminium wordt door een fotoprinter in hoge resolutie direct op de dibondplaat geprint, daarna wordt de foto voorzien van een laminaat. Deze techniek wordt veel toegepast door professionele fotografen en kunstgalerijen.

             

Effecten
In de HenzoXL 3.2 software heeft u keuze uit 27 verschillende effecten. Met een klik zet u een foto om in sepia of zwart-wit! Ook verwijderd u eenvoudig rode ogen of maakt u een collage van meerder foto's.          effecten

         
resolutie           Resolutie
Voor het beste resultaat is het belangrijk dat ook de foto die u gebruikt van voldoende kwaliteit (resolutie) is. De foto's van de meeste digitale camera's zijn prima geschikt voor een mooie druk. De software geeft u een waarschuwing wanneer de foto van onvoldoende kwaliteit is. Kies in dat geval een kleiner formaat.             


Gratis ophangsysteem!
Bij uw dibond leveren wij gratis een blind ophangsysteem. De perfecte manier om uw foto te presenteren.
         

ophangsysteem foto op dibond

             

begin hier
 
Copyright © HenzoYourPhotos