Henzo fotoboeken

Alleen met een Henzo premium Quality fotoboek houdt u uw herinnering levend! Hoogwaardige materialen en de beste inkten zorgen voor levendige foto's in een duurzaam fotoboek. Het boek maakt u eenvoudig met de HenzoXL software en binnen enkele dagen leveren wij het fotoboek bij u thuis.

Nieuw: platliggende fotoboeken. Met trotst presenteren wij u de platliggende fotoboeken. Geen bolling meer in de pagina's dus prachtig doorlopende foto's


begin hier

Platliggend of standaard
Een platliggend fotoboek heeft geen bolling meer in de pagina's, vanaf nu loopt uw favoriete foto zonder onderbreking door. Met het speciale papier is dit hét boek voor uw mooiste herinneringen!
 
platliggend fotoboek  
kaft fotoboek Henzo

Kaft

Een fotoboek is pas echt persoonlijk met uw eigen foto op de kaft, daarom plaatst u bij de Henzo fotoboeken eenvoudig en gratis uw eigen foto of ontwerp op de kaft.


Papier
Henzo gebruikt uitsluitend 250 grams kwaliteitspapier. Het boek is hierdoor stevig en de bladen schijnen niet door. Het papier is zuurvrij waardoor je foto’s ook na jaren niet zullen verkleuren!
Software
Onze HenzoXL software is veelvuldig als beste getest door vele vakbladen. U ontwerpt in een paar clicks eenvoudig uw eigen fotoboek door gebruik te maken van de kant-en-klaar ontwerpen. Liever zelf aan de slag? De software biedt u een enorme keuze aan bewerkingsmogelijkheden!

Nieuwe fotosoftware


begin hier

 
Copyright © HenzoYourPhotos