Foto op canvasUw mooiste herinneringen als schilderij aan de muur!

Wij drukken uw mooiste foto op een hoogwaardig canvasdoek en spannen dit op een houten frame. Het resultaat is een prachtig schilderij van uw mooiste herinnering. Met de HenzoXL software maakt u eenvoudig een collage van meerdere foto's of geeft u uw foto extra effecten.

Het Henzo Canvas is door Digifoto Pro verkozen tot één van de beste van Nederland. De redactie heeft Henzo beoordeeld met een 9!


    Henzo Canvas 20cm        Henzo Canvas 120cm       Henzo Canvas 80cm

Henzo Kwaliteit canvas


Henzo kwaliteit
Henzo staat voor kwaliteit. Vanzelfsprekend maken we gebruik van de beste materialen. Dat begint bij het canvas, geen imitatie maar hoogwaardig zuurvrij schilderslinnen. Het linnen beprinten we met de beste inkten. Hierdoor hebben onze afdrukken levende en sprekende kleuren en zijn UV bestendig. Uw canvas zal dus niet verkleuren door zonlicht.
   

Effecten
In de HenzoXL 3.2 software heeft u keuze uit 27 verschillende effecten. Met een klik zet u een foto om in sepia of zwart-wit! Ook verwijderd u eenvoudig rode ogen of maakt u een collage van meerder foto's.effecten


uitsnede


Uitsnede

Omdat onze frames 3 cm dik zijn, zal er aan de zijkanten een deel van de foto wegvallen. Het deel dat wegvalt is in de software met grijs aangegeven.
   
Resolutie
Voor een mooie canvas is het belangrijk dat ook de foto die u gebruikt van voldoende kwaliteit (resolutie) is. De foto's van de meeste digitale camera's zijn prima geschikt voor een mooie canvas. De software geeft u een waarschuwing wanneer de foto van onvoldoende kwaliteit is. Kies in dat geval een kleiner formaat canvas.
resolutie

begin hier
 
Copyright © HenzoYourPhotos