Henzo fotokalenders


Maak van uw mooiste foto's een kalender! Elke maand weer een andere herinnering aan uw muur. U maakt uw Henzo fotokalender snel en eenvoudige met de HenzoXL software.

Henzo fotokalender verjaardag       Henzo fotokalender Keuken       Henzo fotokalender verjaardag
               Formaten

De Henzo fotokalender is er in 3 formaten: A3, A4 en long (10x42 cm). Alle kalenders hebben een transparant beschermend voorvel en een ophangoog. Na het ontwerpen kunt u kiezen voor een mat of glans laminaat.


fotokalender ophangen


papier


Papier

Henzo gebruikt uitsluitend 300 grams kwaliteitspapier. De fotokalender is hierdoor stevig en de bladen schijnen niet door. Het papier is zuurvrij waardoor uw foto’s ook na jaren niet zullen verkleuren! Indien u kiest voor de hoogglans uitvoeringen worden alle bladen ook gelamineerd waardoor uw foto's extra glans krijgen en u vlekken eenvoudig kunt verwijderen.Software

Onze HenzoXL software is veelvuldig als beste getest door vele vakbladen. U ontwerpt in een paar clicks eenvoudig uw eigen fotokalender door gebruik te maken van de kant-en-klaar ontwerpen. Liever zelf aan de slag? De software biedt u een enorme keuze aan bewerkingsmogelijkheden!


software


 
Copyright © HenzoYourPhotos