Waarom Henzo?

         100% tevredenheidsgarantie

Wij bieden u ten alle tijden hoogwaardig drukwerk op kwaliteitspapier om er zeker van te zijn dat u 100% tevreden bent met het product dat u heeft besteld. Mocht er toch nog iets zijn, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen en gaan wij op zoek naar een passende oplossing voor u.
  Gebruiksvriendelijke software
Om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van de Henzo kwaliteit is het belangrijk dat iedereen, zowel jong als oud, met onze software om kan gaan. Daarom hebben wij veel onderzoek gedaan naar gebruiksvriendelijkheid en dit toegepast in onze vernieuwde software.
 


De beste klantenservice
Heeft u een vraag met betrekking tot een product, wilt u de huidige status van uw bestelling weten of heeft u andere vragen? Bij Henzo staan wij altijd voor u klaar. U kunt 24 uur per dag contact met ons opnemen per e-mail, of u kunt ons op maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur bereiken per telefoon. Klik hier voor uigebreide conctactgegevens van de klantenservice.
 


Veilig betalen

Bij Henzo betaalt u altijd op een veilige manier. Al onze online betaalmogelijkheden worden namelijk aangeboden via een beveiligde verbinding. Zo nemen wij u deze zorg uit handen.

Bij Henzo heeft u de volgende betaalmogelijkheden:

  • IDEAL: Online betalen via uw bank
  • Eenmalige machtiging
  • Creditcard (JCB, Visa, Mastercard)

 
Copyright © HenzoYourPhotos